Dieetadvies op maat

Door gezond en op de juiste manier te eten kunt u zich een stuk prettiger voelen, maar dit is niet altijd zo gemakkelijk. Er zijn veel websites en sociale media welke verschillende voedingsadviezen delen waardoor u door de bomen het bos niet meer ziet. Een afspraak met een diëtist kan daarbij helpen. Een diëtist is er niet alleen om u te helpen bij overgewicht, maar kan u ook helpen bij ondergewicht of andere aandoeningen. Daarnaast hoeft een dieet niet altijd te betekenen dat u uw voeding drastisch moet omgooien om toch het gewenste resultaat te bereiken.

Ik vind het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt en dat u nog steeds de regie over uw eigen voedingspatroon blijft houden. Het belangrijkste onderdeel van mijn werkwijze is dat ik niet alleen een dieetadvies opstel, maar dat we dit samen doen. Zo stellen we voor u een dieetadvies op maat op met persoonlijke doelen die voor u gemakkelijk te behalen zijn.

U kunt bij mij terecht bij de volgende aandoeningen:

Bariatrische chirurgie (maagverkleining)
Ik kan u zowel voor- als na de maagverkleining dieetadvies geven.

Maag- darm en leveraandoening
Bijvoorbeeld: obstipatie, de ziekte van Crohn, Colitis Ulcerosa, levercirrose, alvleesklierontsteking, lactose intolerantie, prikkelbaar darm syndroom (PDS).

Chronische longaandoening
Bijvoorbeeld: astma, COPD of chronische bronchitis.

Oncologische aandoeningen (kanker)

Hart- en vaatziekten

Hoge bloeddruk

Hoog cholesterol

Diabetes type 1 en 2
Denk ook aan begeleiding wanneer u een insulinepomp gebruikt.

Overgewicht

Ondergewicht

Staat uw aandoening er niet bij, neem dan gerust contact op.